Shtepi me qera ne Borsh!

image

Shijo pushimet e tua me kosto minimale…

Vetem me 500 leke per person, per gjithe veren!!!
(5 veta x 500 leke = 2500 leke/nata)

Kontakto ne 0695673546 🙂

Advertisements

Dhoma me qera ne Borsh!

image

Erdhi vera, koha e pushimeve, dhe po kerkoni se ku te beni pushimet? Doni nje vend te bukur e te qete, por edhe te lire?
Ne kemi zgjidhje per ju! Dhoma me qera ne Borsh!

2500 leke nata per familje

dmth: ne nje familje me 5 veta, secili paguan nga 500 leke!!! ka me lire?

Pushime te mbara dhe te lira!

 

Per rezervime kontaktoni ne 0695673546 🙂