Informacion!

image

Dhomat jane te kompletuara me te gjitha gjerat e nevojshme per komfortin tuaj. Jane te sajuara per familje me 4 pjestar. Kane kuzhinen e tyre, tualet, dhe nje dhome te madhe e te bukur.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s